DE NIJL 1

DE NIJL 1 De Nijl

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 855 beoordelingen
25 feb 2021 om 11:29 Good, tasty food. Fast delivery.
24 feb 2021 om 20:30 Alles goed,maar lees aub eens wat er bij de opmerkingen staat zodat men niet eerst 5 minuten moet vissen om er uit te halen wat niet gevraagd was.
23 feb 2021 om 22:17 Goede prijs, lekker eten, redelijk goeie bezorging! Zeker aan te raden!
22 feb 2021 om 21:20 Echt lekker en snel bezorgd! Een enorme aanrader!
21 feb 2021 om 21:01 Lekker
19 feb 2021 om 17:03 Exact wat je van de Nijl kan verwachten. Relatief snelle levering en een goedkope, degelijke kebab.
18 feb 2021 om 20:58 Ik had pasta carbonara besteld, de saus was totaal niet zoals een carbonara hoort te proeven en had ronduit geen smaak, de bezorger was onbeleefd. Het was wel snel geleverd
18 feb 2021 om 20:17 Uw eten aan de klink hangen in een appartementsgebouw en het afbollen voor je beneden bent van het zesde verdiep kan niet echt volgens mij haha,man man.. Bezorgers zijn niet ok zo te lezen in de reviews...
18 feb 2021 om 15:18 1 uur wachten, Eten koud, Onvriendelijke alla ahkbar leverancier. WTF !?
17 feb 2021 om 20:34 Bezorger zeer onvriendelijk en wou me bijna nogmaals laten betalen na even liet hij dit toch zijn, de pasta was zouter dan de Noordzee, proeven die hun eigen eten ooit?
13 feb 2021 om 15:02 Eten was ok. Kip wat hard gebakken. 2u op voorhand besteld omdat het onder onze middagpauze was pot werk. Toch nog 25min te laat geleverd... Spijtig, volgende keer iemand die wel op tijd kan leveren want we kunnen niet elke keer 25 min langer pauze nemen
12 feb 2021 om 21:09 Er zat geen saus op de pasta en de de app zei de de bezorger vertrokken was en toch duurde het nog een 25 min eer dat ik uiteindelijk mijn eten kreeg.